بنیاد مرزهای الکترونیکی - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد

بنیاد مرزهای الکترونیکی
کوته‌نوشتEFF
بنیان‌گذاری۱۹۹۰، ایالات متحده
گونه۵۰1(c)(۳) سازمان ناسودبر
وضعیت حقوقیبنیاد
هدفحقوق، آزادی، حریم
ستادسان فرانسیسکو، کالیفرنیا، ایالات متحده
وبگاه

بنیاد مرز الکترونیکی،[۱] (به انگلیسی: EFF) که در فارسی با نام‌های بنیاد حریم الکترونیک، بنیاد مرز الکترونیک،[۲] بنیاد جبههٔ الکترونیک،[۳] بنیاد مرزداران الکترونیک،[۴] بنیاد حریم الکترونیک،[۵] بنیاد خط مقدم الکترونیک،[۶] بنیاد پیشرو الکترونیک،[۷] بنیاد پیشگامان الکترونیک[۸] و بنیاد پیشگام الکترونیک[۹] نیز شناخته می‌شود، یک سازمان غیر انتفاعی بین‌المللی، بنیانگذاری‌شده در آمریکا است.

این بنیاد فعالیت‌های خود را از راه‌های گوناگونی انجام می‌دهد، از جمله فراهم‌آوردن بودجه برای دفاع حقوقی در دادگاه‌ها، فراهم‌آوردن اطلاعات برای دادگاه‌ها،[۱۰] دفاع از افراد و فناوری‌های نو در برابر تهدیدهای قانونی‌ای که بی‌پایه یا گمراه‌کننده تلقی می‌شوند، تلاش برای افشای اعمال خلاف قانون دولت، راهنمایی دولت و دادگاه‌ها، سازمان‌دادن به فعالیت‌های سیاسی و نامه‌های انبوه، پشتیبانی از فناوری‌های نو که معتقد است مایهٔ حفظ آزادی مدنی هستند، نگهداری از یک دادگان و وبگاه‌هایی که اطلاعات مرتبطی ارائه می‌کنند، نظارت و به چالش کشیدن قانون‌گزاری‌هایی که معتقد است آزادی سیاسی و استفادهٔ منصفانه را نقض می‌کنند، جمع‌آوری فهرستی از آنچه سوء استفاده از حق اختراع می‌نامد با هدف از بین بردن آن‌هایی که شایستگی ندارند.

جستارهای وابسته[ویرایش]

پانویس[ویرایش]

  1. «گواهی‌های تقلبی اینترنتی برای حمله به مخالفان». روزآنلاین. ۹ شهریور ۱۳۹۰. بایگانی‌شده از اصلی در ۲۳ آوریل ۲۰۱۵.
  2. «رئیس پلیس فدرال آمریکا خواستار افزایش اختیارات این سازمان در زمینه جاسوسی اینترنتی شد». باشگاه خبرنگاران. ۱ تیر ۱۳۹۲.
  3. «ترس رهبران آمریکا از مردم». پرس‌تی‌وی ۴ تیر ۱۳۹۲. بایگانی‌شده از اصلی در ۲۹ ژوئن ۲۰۱۳.
  4. «سینما در عصر جدید». ماهنامه شبکه. مهر ۱۳۸۵.
  5. «افشای همکاری گسترده گوگل با سازمان جاسوسی آمریکا». بولتن نیوز. ۱۷ اردیبهشت ۱۳۸۹.
  6. «آمریکا: همکاری اینترنتی ایران و سوریه». مجله. ۲۰ مهر، ۱۳۹۱. بایگانی‌شده از اصلی در ۱۸ نوامبر ۲۰۱۲. تاریخ وارد شده در |تاریخ= را بررسی کنید (کمک)
  7. «لایحه جدید کنگره برای ۳۰۰۰۰ پهپاد در آمریکا». پرس‌تی‌وی. ۲۱ بهمن ۱۳۹۰. بایگانی‌شده از اصلی در ۲۳ آوریل ۲۰۱۲.
  8. «جریان اعتراضی یک هفته‌ای آمریکایی‌ها در مخالفت با قانون نظارت بر اینترنت». فارس نیوز. ۹۱/۰۱/۲۸. تاریخ وارد شده در |تاریخ= را بررسی کنید (کمک)
  9. «گزارش سایت وزارت اطلاعات از بزرگترین پایگاه شنود اطلاعاتی آمریکا». فارس نیوز. ۹۱/۱۲/۴. تاریخ وارد شده در |تاریخ= را بررسی کنید (کمک)
  10. به عنوان amicus curiae

منابع[ویرایش]