بحث الگو:انقلاب ۱۳۵۷ - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد

از عکس این الگو خوشم آمد. اما کمی خونی مالی است. سیمرغ ‏۶ فوریهٔ ۲۰۰۹، ساعت ۱۱:۵۸ (UTC)[پاسخ]

اضافه شدن فله‌ای افراد غیر دست‌اندرکار به الگو توسط Hamedrocker[ویرایش]

لطفا توضیح دهید بهزاد نبوی، عباس امیرانتظام، سید محمد‌کاظم شریعتمداری، سید عبدالکریم موسوی اردبیلی و میرحسین موسوی و سایر افرادی که به صورت فله‌ای به الگو اضافه کرده‌اید چه نقش اساسی‌ای در انقلاب داشته‌اند؟ اگر قرار باشد هرکسی که بیانیه‌ای صادر کرده یا یکی دو بار توسط ساواک دستگیر شده را در این الگو بیاوریم که از اول تا آخر صفحه را می‌گیرد! AMERICOPHILE ‏۲۱ سپتامبر ۲۰۱۱، ساعت ۰۸:۵۰ (UTC)[پاسخ]

دلایل دقیق و نه کلی و غیرمستند واگردانی توسط AMERICOPHILE چیست؟[ویرایش]

شما متاسفانه بسیار کلی در باره این افراد نظر داده اید.در حالی که بسیاری از این افراد بسیار شناخته شده تر و تاثیرگذار تر از برخی افراد قبلی در الگو انقلاب 57 هستند.بهتر بود با مقایسه با سایر افراد این الگو دلایل خود را دقیق تر بگویید واین که آیا همه این اشخاص را برای حضور در الگوی انقلاب 57 قبول ندارید؟

در ابتدا موسوی و کروبی از 2 سال پیش در این الگو وجو داشتنه اند و در این مدت هیچ گاه حذف نشده اند این حذف اخیرا توسط کاربری به نام arashk صورت گرفته است. در مورد تک تک این افراد سوابق و با مقایسه با افراد قبلی در این لیست توضیح می دهم.

مصطفی خمینی پسر بزرگ خمینی در مقایسه با احمد خمینی پیش از انقلاب دارای سوابق بسیار بیشتر از احمد خمینی است.او هم چنین پیش از انقلاب شناخته شده تر از احمد خمینی بود.بنابراین اگر قرار باشد مصطفی خمینی حذف شود پس احمد خمینی هم باید حذف شود.

در موردنبوی و مخصوصا کروبی این دو نفر بیشتر از باهنر و خلخالی و خامنه ای و مخصوصا کنی(که دارای سابقه زندانی شدن کمی است) در زندانهای قبل از انقلاب بودند و از لحاظ شهرت هم در حد خامنه ای و دیگران بودند و مهدوی کنی و خلخالی و باهنر و خامنه ای قبل از انقلاب چندان شناخته شده نبودند و اگر قرار است کروبی که سالها در زندان های مختلف مثل قزل قلعه و اوین و قصر و همین طور شهر گنبدکاووس بوده و از افراد نزدیک به خمینی واز اعضای اصلی جامعه روحانیت مبارز پیش از انقلاب بوده و در سالهای 56 و 57 توسط خمینی رییس شورای اعتصابگران انقلابیون شده و مدتی بعد از انقلاب هم رییس کمیته امداد و بنیاد شهید از طرف خمینی شده ونبوی هم همینطور سالها در زندانها بوده و از اعضای اصلی حزب مجاهدین انقلاب اسلامی پیش از انقلاب بوده حذف شوند پس باید کنی و باهنر و خلخالی و خامنه ای نیز حذف شوند.

داریوش فروهر رییس حزب ملت ایران و پیمان رییس و موسس جنبش مسلمانان مبارز و انتظام سخنگوی مهدی بازرگان نیز دارای نقشی مانند ابراهیم یزدی بودند.داریوش فروهر دارای سوابق مبارزاتی و زندانی شدن زیادی در پیش از انقلاب است که در بیوگرافیش در ویکی پدیا ذکر شده است. موسوی نیز به همراه موسوی اردبیلی و رفسنجانی و خامنه ای از پایه گذاران حزب جمهوری اسلامی و روزنامه جمهوری اسلامی در اوایل انقلاب بوده و هم چنین مانند بنی صدر از اعضای شورای انقلاب و جنبش مسلمانان مبارز و دانشجویان خارج از کشور بوده و سابقه زندانی شدن هم دارد.

موسوی اردبیلی هم چون خلخالی و کنی و مفتح نیز سابقه زندانی شدن داردو از رهبران حزب جمهوری اسلامی در آغاز انقلاب بوده.8 سال در زمان خمینی رییس قوه قضاییه بوده و هم چون بنی صدرو دیگران از اعضای شورای انقلاب در آغاز انقلاب بوده.

درباره سید محمد‌کاظم شریعتمداری ایشان مهم ترین رهبر مذهبی پیش از انقلاب بعد از خمینی بود و با خمینی و منتظری و طالقانی در مبارزات پیش از انقلاب همکاری داشته است که دربیوگرافیش در ویکی پدیا نیز آمده است.حتی پس از انقلاب از رقیبان خمینی بود که در سال 61 محاکمه و از مرجعیت عزل شد.

علت حضور علی شایگان در این الگو چیست؟! در حالی که ایشان بیشتر در نهضت ملی شدن نفت در سال 32 نقش داشته نه انقلاب 57.در بیوگرافیش در ویکی پدیا هم چیزی درباره نقش ایشان در انقلاب 57 وجو ندارد.آیا افرادی نظیر کروبی و فروهر و مصطفی خمینی و شریعتمداری کمتر از شایگان در انقلاب تاثیر داشتند؟

یا نورالدین کیانوری که از سال 34 تا 58 در خارج از ایران بوده و در آلمان شرقی و شوروی زندگی می کرده.واقعا چه نقشی در انقلاب 57 داشته ؟!این شخص در مقایسه با کروبی و نبوی و شریعتمداری و موسوی اردبیلی و فروهر وپیمان و دیگران بسیار کم تر تاثیرگذار بوده.

اگر شما موافق حذف تمامی این افراد باشید پس باید موافق حذف افراد دیگر نظیر علی شایگان و کیانوری و کنی و باهنر و خامنه ای و مفتح و سنجابی و خلخالی و احمد خمینی نیز باشید.Hamedrocker (بحث) ‏۲۱ سپتامبر ۲۰۱۱، ساعت ۱۱:۵۶ (UTC)[پاسخ]

از این مسأله که فلان شخص تا همین چند وقت پیش در الگو بوده و هم‌اکنون نیست و هم‌چنین مقایسهٔ افراد با هم که بگذریم؛ می‌رسیم به بحث راجع به تک تک این افراد. من اسامی افرادی که موافقم در الگو بیایند را می‌نویسم (شما نیز چنین کنید) لیست‌ها را با هم مقایسه می‌کنیم. هر کدام را که هر دو موافق بودیم در الگو لحاظ می‌کنیم و هر کدام را که موافق نبودیم از الگو حذف. اگر آرایمان متفاوت بود به سوم شخص رجوع می‌کنیم؟ آیا با این روش موافقید؟ AMERICOPHILE ‏۲۱ سپتامبر ۲۰۱۱، ساعت ۱۲:۳۹ (UTC)[پاسخ]

موافقم با نظرتونHamedrocker (بحث) ‏۲۱ سپتامبر ۲۰۱۱، ساعت ۱۲:۴۵ (UTC) در حضور افرادی مثل خمینی بازرگان طالقانی سحابی منتظری و مطهری که شکی وجود ندارد و در مورد ترتیب افراد، آیا بهتر نیست ترتیب تاثیرگذاری در این الگو رعایت شود؟Hamedrocker (بحث) ‏۲۱ سپتامبر ۲۰۱۱، ساعت ۱۲:۵۰ (UTC)[پاسخ]

همین طور معیار حضور افراد در الگوی انقلاب 57 چیست؟سابقه سیاسی و زندانی شدن و مبارزاتی قبل از انقلاب و یا سوابق در ابتدای انقلاب مثل شورای انقلاب یا دولت موقت نیز مهم است؟Hamedrocker (بحث) ‏۲۱ سپتامبر ۲۰۱۱، ساعت ۱۳:۲۳ (UTC)[پاسخ]

نگاه کنید، به نظر من انقلاب و شخصیت‌هایش در همان ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ پایان نمی‌یابند بلکه تا مدتی ادامه دارند. مثلا خلخالی چهرهٔ بسیار مهمی در انقلاب ایران است زیرا که افراد بی‌شماری که او حکم اعدامشان را صادر می‌کرد همگی مرتبط با انقلاب و گذار ایران از یک نظام سلطنتی به یک نظام جمهوری بودند (منظورم این است که مثلا حکم اعدام قاچاقچی مواد مخدر را صادر نمی‌کرد). بنابراین هم مبارزات قبل از انقلاب مهم است و هم جریانات بعدی برخاسته از آن (مثلا اشغال سفارت آمریکا). ولی حضور افرادی چون میرحسین موسوی را در این الگو مناسب نمی‌دانم. به هر حال هر چه در این باره بیشتر بحث شود و افراد بیشتری حضور یابند قطعا درصد خطا پایین‌تر خواهد آمد. AMERICOPHILE ‏۲۱ سپتامبر ۲۰۱۱، ساعت ۱۳:۲۹ (UTC)[پاسخ]

درباره مهم بودن سوابق افراد بعد از انقلاب برای حضور در الگوی انقلاب 57 سوال داشتم: این بازه زمانی بعد از انقلاب تا کی هست که به عنوان فرد شاخص انقلابی محسوب شوند؟چون از 22 بهمن 57 تا 22 بهمن 60 افراد زیادی در راس حکومت بودند.

موسوی هم عضو شورای انقلاب و عضو شاخص حزب جمهوری اسلامی و وزیر امورخارجه در چند دولت بوده و در تابستان 60 هم نخست وزیر شد و دولت تشکیل داد.

تا اوایل دهه شصت اعدام های خلخالی ادامه داشت یا انتظام سخنگوی بازرگان هم از افراد مهم در جریان اشغال سفارت امریکا بوده که به همین علت زندانی شدو تا الان در زندانه.Hamedrocker (بحث) ‏۲۱ سپتامبر ۲۰۱۱، ساعت ۱۶:۵۲ (UTC)[پاسخ]

اشخاص[ویرایش]

سید روح‌الله خمینی

باید بیاید. AMERICOPHILE ‏۲۱ سپتامبر ۲۰۱۱، ساعت ۱۴:۳۹ (UTC)[پاسخ]

علی شریعتی

بیاید. AMERICOPHILE ‏۲۱ سپتامبر ۲۰۱۱، ساعت ۱۴:۳۹ (UTC)[پاسخ]

ابوالحسن بنی‌صدر

بیاید. AMERICOPHILE ‏۲۱ سپتامبر ۲۰۱۱، ساعت ۱۴:۳۹ (UTC)[پاسخ]

سید محمود طالقانی

بیاید. AMERICOPHILE ‏۲۱ سپتامبر ۲۰۱۱، ساعت ۱۴:۳۹ (UTC)[پاسخ]

مهدی بازرگان

بیاید.

یدالله سحابی
حسینعلی منتظری
سید محمد بهشتی

بیاید (عضویت در هستهٔ اولیهٔ شورای انقلاب). AMERICOPHILE ‏۲۱ سپتامبر ۲۰۱۱، ساعت ۱۴:۳۹ (UTC)[پاسخ]

ابراهیم یزدی
صادق قطب‌زاده
مرتضی مطهری

بیاید. AMERICOPHILE

اکبر هاشمی رفسنجانی

بیاید. AMERICOPHILE ‏۲۱ سپتامبر ۲۰۱۱، ساعت ۱۴:۳۹ (UTC)[پاسخ]

کریم سنجابی

بیاید. AMERICOPHILE

سید علی خامنه‌ای
محمد جواد باهنر

بیاید. AMERICOPHILE ‏۲۱ سپتامبر ۲۰۱۱، ساعت ۱۴:۳۹ (UTC)[پاسخ]

احمد خمینی
مصطفی خمینی
صادق خلخالی

بیاید. AMERICOPHILE ‏۲۱ سپتامبر ۲۰۱۱، ساعت ۱۴:۳۹ (UTC)[پاسخ]

محمد مفتح
محمدرضا مهدوی کنی
مهدی کروبی
میرحسین موسوی
سید محمد‌کاظم شریعتمداری
سید عبدالکریم موسوی اردبیلی

بیاید (عضویت در هستهٔ اولیهٔ شورای انقلاب). AMERICOPHILE ‏۲۱ سپتامبر ۲۰۱۱، ساعت ۱۴:۳۹ (UTC)[پاسخ]

حبیب‌الله پیمان
بهزاد نبوی
داریوش فروهر

بیاید. AMERICOPHILE ‏۲۱ سپتامبر ۲۰۱۱، ساعت ۱۴:۳۹ (UTC)[پاسخ]

عباس امیرانتظام

قربانی بزرگی بوده‌است ولی نیاید. AMERICOPHILE ‏۲۱ سپتامبر ۲۰۱۱، ساعت ۱۴:۳۹ (UTC)[پاسخ]

علی شایگان

نیاید. AMERICOPHILE ‏۲۱ سپتامبر ۲۰۱۱، ساعت ۱۴:۳۹ (UTC)[پاسخ]

شاپور بختیار

گرچه طی نامه‌ای که به همراه سنجابی و فروهر به شاه نوشت، نشان داد که از شخص شاه راضی نیست ولی پذیرش پیشنهاد نخست‌وزیری (شاید علی‌رغم میل باطنی‌اش) او را علنا به یک شخصیت ضد انقلاب تبدیل کرد؛ بنابران بهتر است نیاید. AMERICOPHILE ‏۲۱ سپتامبر ۲۰۱۱، ساعت ۱۴:۳۹ (UTC)[پاسخ]

نورالدین کیانوری

با اکثر موارد لیست شما موافقم.

درباره انتظام ایشان در جریان اشغال سفارت امریکا در حالی سخنگوی بازرگان بود زندانی شد و تا الان در زندانه.شما گفتید جریانات بعد از انقلاب مثل جریان اشغال سفارت امریکا هم مهمه.

درباره بختیار به نظرم ایشان کمتر در پیروزی انفلاب 57 نقش داشت. شاید به این علت در الگو هست که پیش از این مبارزاتی علیه شاه داشت و زندانی بود و از اعضای مهم جبهه ملی حزب مخالف شاه بود و همینطور به عنوان آخرین نخست وزیر شاه در انقلاب 22 بهمن و حوادث آن نفش داشته.

به نظر من تاثیرگذاری فروهر و سنجابی و موسوی اردبیلی و به ویژه باهنر (که تاثیرگذاری کمتری دارد) در انقلاب 57 که شما گفتید بیاید به اندازه کروبی و موسوی و نبوی وپیمان ومفتح و شریعتمداری و مصطفی خمینی است.در مورد موسوی و کروبی و نبوی و شریعتمداری پیشتر توضیح داده شد.همین طور منتظری که قائم مقام رهبری در زمان خمینی بود نفر دوم بعد از خمینی بود وسوابق زندانی شدن زیادی دارد.

قطب زاده و یزدی هم سوابق مبارزاتی زیادی به خصوص در خارج کشور در کنار خمینی در فرانسه به عنوان سخنگو داشتند و محمدرضاشاه هم از بنی صدر ر ویزدی و قطب زاده به عنوان مثلث بیق در آخرین کتابش نام برده بعد از انقلاب پست های مختلف مثل وزیر امور خارجه و رییس صدا وسیما داشتند و قطب زاده هم در جریان کودتای نوژه در اوایل انقلاب اعدام شد.

اما درباره افرادی که نه برچسب بیاید دارند و نه نیاند چه باید کرد؟

بهتر است درباره برچسب ندارها بیشتر صحبت شود که بیاند یا نیاند؟

درمورد افراد دیگر هم سوال داشتم. عزت الله سحابی که اعضای مهم نهضت آزادی بود و 12 سال در زندان شاه بود و بعداز انقلاب هم عضو شورای انقلاب وخبرگان ومجلس و رهبر فعالان ملی مذهبی و وزیر بودجه شد.خسرو گلسرخی که زندانی سیاسی معروفی در قبل از انقلاب بود اعدام شد و اعدام معروف او در انقلاب 57 تاثیرگذار بود، مثل شریعتی که در لیست هست ولی در زمان پیروزی انقلاب 57 زنده نبود.

و همین طور مسعود رجوی که رهبر مجاهدین خلق بود و هم در قبل از انقلاب مبارزات زیادی داشت و هم در حوادث بعد از انقلاب تاثیرگذار بود، چون گروه مجاهدین خلق از مهم ترین گروه ای قبل از انقلاب و حین انقلاب 57 بود و رهبرش مسعود رجوی بود.Hamedrocker (بحث) ‏۲۱ سپتامبر ۲۰۱۱، ساعت ۱۷:۱۲ (UTC)[پاسخ]

سید روح‌الله خمینی بیاید.

علی شریعتی بیاید.

ابوالحسن بنی‌صدر بیاید.

سید محمود طالقانی بیاید.

مهدی بازرگان بیاید.

یدالله سحابی بیاید.

حسینعلی منتظری بیاید.

سید محمد بهشتی بیاید.

ابراهیم یزدی بیاید.

صادق قطب‌زاده بیاید.

مرتضی مطهری بیاید.

اکبر هاشمی رفسنجانی بیاید.

کریم سنجابی بیاید.

سید علی خامنه‌ای

محمد جواد باهنر بیاید.

احمد خمینی

مصطفی خمینی در این مورد به نظرم بیاد بهتر است.

صادق خلخالی بیاید.

محمد مفتح

محمدرضا مهدوی کنی

مهدی کروبی بیاید.

میرحسین موسوی بیاید.

سید محمد‌کاظم شریعتمداری بیاید.

سید عبدالکریم موسوی اردبیلی بیاید.

حبیب‌الله پیمان

بهزاد نبوی

داریوش فروهر بیاید.

عباس امیرانتظام

علی شایگان نیاید.

شاپور بختیار

نورالدین کیانوری

بهتر است درباره برچسب ندارها بحث شود و همین طور بیایدهایی که موافق نیستید.Hamedrocker (بحث) ‏۲۱ سپتامبر ۲۰۱۱، ساعت ۱۸:۱۴ (UTC)[پاسخ]

درخواست ویرایش در ۳۰ دسامبر ۲۰۱۶[ویرایش]

Mrsky (بحث) ‏۳۰ دسامبر ۲۰۱۶، ساعت ۰۱:۴۶ (UTC) انقلاب اسلامی دستاورد های بسیاری دارد که ازجمله آن هابالا بردن سطح تحصیلات جامعه است در دوران ستم شاهی مردکمی ازتحصیلات یاحتی خواندن ونوشتن بهره مند بودند/--Mrsky (بحث) ‏۳۰ دسامبر ۲۰۱۶، ساعت ۰۱:۴۶ (UTC)/و مهم ترین علت انقلاب اسلامی فقر جامعه بود مرودم ایران تازه بودند که از شر قحطی های جنگ جهانی دوم نفس چاق می کردند/ایران کشور بسیارپهناوری است یک شهر یا دوشهر نیست ایران سرزمین شهر ها واستانها است شاه فقط به شهر تهران ودو سه شهر دیگر میرسد وسی استان دیگرایران ازفقر شدیدی رنج می بردند شماازرونق اقتصاد صحبت کردید کدام رونق اگر کمی مطالعه کرده باشید می بینبد که حتی آفتابه های ماهم وارد شده بود قبل از انقلاب شاید تهرانی بود ولی ایرانی وجود نداشت--Mrsky (بحث) ‏۳۰ دسامبر ۲۰۱۶، ساعت ۰۱:۴۶ (UTC)[پاسخ]

@Mrsky: تغییرات موردنظر خود را به صورت مشخص بنویسید. آیدین (بحث) ‏۵ مارس ۲۰۱۷، ساعت ۱۴:۴۴ (UTC)[پاسخ]

عکس بی ربط[ویرایش]

@Mehregaan: عکس دو نفر که دارند رو به دوربین می خندند هیچ ربطی به انقلاب ندارد. یک عکس دیگر را می گذارم.--سید (بحث) ‏۹ فوریهٔ ۲۰۱۷، ساعت ۱۸:۳۲ (UTC)[پاسخ]

@Sa.vakilian: سلام سید جان. عکس در مقاله انقلاب ایران تکراری بود برای همین ویرایش شما را خنثی کردم. با سپاس Mehregaan (بحث) ‏۹ فوریهٔ ۲۰۱۷، ساعت ۲۲:۱۲ (UTC)[پاسخ]
جوانان انقلاب 57 ایران
عکس کاملاً مرتبط با الگو است و جوانان انقلابی آن دوران را نشان میدهد. شما میفرمایید هر کس که به دوربین بخندد ربطی به انقلاب ندارد؟ خوب برخی از تصاویری که شما انتخاب میکنید صرفاً چهره سیاه و تاریک و خشم انقلابی مردم را نشان میدهد اما بنظرم آنچه در زمان انقلاب در بین عموم مردم وجود داشته شادی بوده است. دن کیشوت (بحث) ‏۱۰ فوریهٔ ۲۰۱۷، ساعت ۰۹:۰۲ (UTC)[پاسخ]
@دن کیشوت: جسارتا عکس هیچ چیزی از انقلاب را نشان نمی دهد. این عکس همان قدر احتمال دارد که مربوط به انقلاب باشد ممکن مربوط به یک جشن عمومی هم باشد. من مشکلی ندارم که عکس دیگری باشد و هر عکسی که نمایانگر جنبه ای از انقلاب باشد، را می پذیرم. لذا فعلا عکس را به طور کل برمی دارم تا جنگ ویرایشی نشود. بعدش اینجا بحث کنیم و به تفاهم برسیم.--سید (بحث) ‏۱۰ فوریهٔ ۲۰۱۷، ساعت ۰۹:۱۵ (UTC)[پاسخ]

من نیز با پرونده:جوانان انقلاب ۵۷ ایران.jpg مخالفم، در نگاه اول هیچ ارتباطی با انقلاب ۵۷ در ذهن تداعی نمیکند. -- آرمانب ‏۱۰ فوریهٔ ۲۰۱۷، ساعت ۰۹:۲۰ (UTC)[پاسخ]

پرونده:Iranian Revolution in Shahyad Square.jpg پیشنهاد میدهم. -- آرمانب ‏۱۰ فوریهٔ ۲۰۱۷، ساعت ۰۹:۲۸ (UTC)[پاسخ]

این عکس قبلا بود اما برخی مدعی شدند که عکس مونتاژ شده و ساختگی است. اما من مخالفتی ندارم.--سید (بحث) ‏۱۰ فوریهٔ ۲۰۱۷، ساعت ۰۹:۳۴ (UTC)[پاسخ]
(تعارض ویرایشی) خوب عکسی باید چطوری باشد؟ الان عکسی که سید گذاشته تصویری است که نشان میدهد یک عده مردم دارند عده دیگری را با تفنگ میزنند و مربوط به 17 شهریور و پیش از انقلاب 57 است و مربوط به خود انقلاب نیست. این عکسی و صحنه ای که بنده پیشنهاد کردم یک نمونه است که میتواند در هر لحظه از پیروزی انفلاب در هر جای تهران و شهرهای بزرگ مکرراً اتفاق افتاده باشد. دن کیشوت (بحث) ‏۱۰ فوریهٔ ۲۰۱۷، ساعت ۰۹:۴۲ (UTC)[پاسخ]
من فقط نگران همین بودم. ممکن است عکس مونتاژ شده و ساختگی باشد. من دوست داشتم عکس توسط منابع معتبرتری تایید میشد. دن کیشوت (بحث) ‏۱۰ فوریهٔ ۲۰۱۷، ساعت ۰۹:۴۵ (UTC)[پاسخ]
نگاره‌ای همچون پرونده:Iranian Revolution in Shahyad Square.jpg باشد که تظاهرات مردم را در سال ۵۷ نشان دهد، من از مونتاژ بودنش خبری ندارم، در انبار پیدا کردم. -- آرمانب ‏۱۰ فوریهٔ ۲۰۱۷، ساعت ۰۹:۴۹ (UTC)[پاسخ]
من اول یک عکس از تظاهرات گذاشتم که مهران گفت تکراری است. بعدش با توجه به اینکه برخی گفتند این عکس دیگر از تظاهرات مربوط هم مونتاژ است، عکس 17 شهریور را گذاشتم. از بین عکس هایی که در کامونز یافتم اینها خوب است--سید (بحث) ‏۱۰ فوریهٔ ۲۰۱۷، ساعت ۱۰:۰۳ (UTC)[پاسخ]
@آرمان: پرونده:جوانان انقلاب ۵۷ ایران.jpg را سید میگه ممکنه مونتاژ باشه. تصویر پیشنهادی شما را نگفته. من هدفم این بود که در تصویر نشان دهم که افراد غیر مذهبی و غیر مسجدی هم در انقلاب حضور داشته و به آینده و آزادی ایران امید داشتند. دن کیشوت (بحث) ‏۱۰ فوریهٔ ۲۰۱۷، ساعت ۱۰:۰۶ (UTC)[پاسخ]
چه عالی :) در همان تصویر پیشنهادی من هم ریز شوید همه تیپ مردمی پیدا میشود :) -- آرمانب ‏۱۰ فوریهٔ ۲۰۱۷، ساعت ۱۰:۱۰ (UTC)[پاسخ]
سوء تفاهم شد. «جوانان انقلاب ۵۷ ایران» را نگفتم که مونتاژه. گفتم انقلاب را بازنمایی نمی کنه. از اون دست عکس ها هم بخواهید بگذارید باید در قالب تظاهرات باشد. این بیشتر به سلفی می ماند.--سید (بحث) ‏۱۰ فوریهٔ ۲۰۱۷، ساعت ۱۰:۱۲ (UTC)[پاسخ]
«جوانان انقلاب ۵۷ ایران» عیبش اینه که در منابع معتبری که راجع به انقلاب هستن از آن استفاده نشده است. و گرنه بنظرم سلفی بودنش با سیاستهای ویکیپدیا منافاتی ندارد. دن کیشوت (بحث) ‏۱۰ فوریهٔ ۲۰۱۷، ساعت ۱۰:۲۴ (UTC)[پاسخ]
@آرمان: بنظرم شما متوجه شدین که من چه جور عکسهایی را برای معرفی انقلاب 57 دوست دارم. بنده در تصویر پیشنهادی شما ریز شدم و دقت کردم خیلی جالب بود که تیپهای مختلف مردم را دیدم. ولی عیب تصویر این است که آن همه آدم با تیپهای مختلف بدون دقیق شدن در تصویر به دید مخاطب نمی آیند. در عوض در تصویر یک زن با چادر وجود دارد که بخش زیادی از فضای تصویر را اشغال کرده است. دن کیشوت (بحث) ‏۱۰ فوریهٔ ۲۰۱۷، ساعت ۱۰:۴۴ (UTC)[پاسخ]
یک موضوعی که بنده امسال متوجه شدم این است که بعضی از رسانه های داخلی ایران سعی دارند انقلاب ایران را با نام «انقلاب چادرها» معرفی کنند. در حالیکه در همان عکسی که جناب آرمان به ما نشان دادند ببینید همه جور آدم در انقلاب حضور داشتند. ولی بنظر میرسد در جریان انقلاب و پس از آن اقشار ظاهراً مذهبی قویتر از بقیه ظاهر شدند و توانستند بهره برداری بهتری از انقلاب انجام دهند. دن کیشوت (بحث) ‏۱۱ فوریهٔ ۲۰۱۷، ساعت ۰۵:۲۸ (UTC)[پاسخ]
@دن کیشوت: اینکه شما امسال متوجه شده اید که کشف جدیدی نیست. اما این توجیه خوبی برای گنجاندن عکسی که روایتگر هیچ جنبه ای از انقلاب نیست نمی باشد. من در انبار گشتم و 5 عکس مقابل را یافتم، که بیش از دیگر عکس ها انقلاب را روایت می کند و البته هر یک هم از منظری آن را روایت می کند.--سید (بحث) ‏۱۱ فوریهٔ ۲۰۱۷، ساعت ۰۸:۵۵ (UTC)[پاسخ]
خداییش من نام «انقلاب چادرها» را همین امسال شنیدم. جنابعالی که میگویید عکس روایتگر هیچ جنبه ای از انقلاب نیست در صورتی که عکسی خاص است که جوانان انقلاب 57 را نشان میدهد. دن کیشوت (بحث) ‏۱۱ فوریهٔ ۲۰۱۷، ساعت ۱۱:۵۶ (UTC)[پاسخ]
من مت.جه منظور شما هستم اما نشان دادن جوانان آن سال لزوما ربطی به انقلاب ندارد. ممکن است برای حضور ایران در جام جهانی آرژانتین به خیابان آمده باشم. منظورم این است که شما اگر این عکس را به صد نفر نشان دهید و نگویید مربوط به چیست، بعدی است ده نفرشان هم حدس بزنند مرتبط با انقلاب است. عکس باید گویا باشد به طوری که 90 درصد افراد بدون نیاز به توضیح اضافی بفهمند مربوط به چیست. ضمنا از 5 عکسی که پیشنهاد کردم فقط در یکی زن چادری هست.--سید (بحث) ‏۱۱ فوریهٔ ۲۰۱۷، ساعت ۱۹:۱۲ (UTC)[پاسخ]

درخواست ویرایش در ۱۴ مه ۲۰۲۰[ویرایش]

درخواست ویرایش دارم

چرا امام خامنه ای نگفته نید .... Enghelabim (بحث) ‏۱۴ مهٔ ۲۰۲۰، ساعت ۰۸:۰۲ (UTC)[پاسخ]